Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

25.10.11

Καινούργιο μέλος! Μία μαμά φτιάχνει και προτείνει!

Μία καινούργια μαμά, η Ευα, προστέθηκε στην ομάδα του KaNiMa και μας παρουσιάζει τις δημιουργίες της για παιδιά. Crochet και πολλά ακόμη στην συνέχεια. Οσες ενδιαφέρεστε παρακαλουμε στείλτε μας mail ή επικοινωνήστε μαζί μας στο facebook. Περιμένουμε τα σχόλια σας για να την εμψυχώσουμε στο ξεκίνημά της! Με την αφορμή, προσκαλούμε όσες μαμάδες θέλουν, να μπούν στην ομάδα του KaNiMa, να προωθήσουν την δουλειά τους και να συνεργαστούν μαζί μας. Καλως ήρθατε κορίτσια!

KaNiMa by Eva
Σκουφάκια, γαντάκια, πόντσο, παπουτσάκια αγκαλιάς! Μπορείτε να κάνετε παραγγελία στα χρώματα και στις διαστάσεις που προτιμάτε! Οι τιμές κυμαίνονται από 9-13 ευρώ.

















7 σχόλια:

  1. καταπληκτικη δουλεια!!!!κ εγω μαμα κ εγω καλλιτεχνης στο χωρο του χειροποιητου κοσμηματος...αλλα η τεχνης σου ειναι μοναδικη..μακαρι να ηξερα κ εγω να κανω τετοιες ομορφιες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο..!! Πολυ καλη δουλεια.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai pragmatika teleia! pws mporoume na parageiloume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείτε να μας στείλετε mail στο kanimabymom@gmail.com για παραγγελίες!Μην ξεχάσετε να γράψετε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mπραβο σου..μικρη θαυμαζα την γιαγια μου που επλεκε με τις ωρες..κ ελεγα οτι εινα κατι μαγικο....ακομη το πιστευω στα 35!!!!!χιλια μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή