Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

2.11.11

FAQS!

Αγαπητές αναγνώστριες του KaNiMa,

Με αφορμή απορίες που εκφράσετε είτε προφορικά είτε γραπτά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που λειτουργεί το KaNiMa.

1. To KaNiMa είναι blog και όχι e-shop. Δηλαδή, τα πράγματα που παρουσιάζονται, με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στην κατηγορία MADE BY KANIMA, δεν πωλούνται από εμάς, είναι απλά προτάσεις για τις δικές σας, προσωπικές αγορές. Το  KaNiMa  δεν έχει κανένα όφελος από τις πιθανές αυτές σας αγορές. Δεν διαφημίζει άμεσα αυτά τα προιόντα, απλά τα προτείνει αξιολογώντας τα ως ενδιαφέροντα. Σε κάθε ανάρτηση, υπάρχει το αντίστοιχο link που σας οδηγεί στον δημιουργό των προιόντων και σπάνια σε κατάστημα(υπάρχουν δημιουργοί που δεν έχουν δικό τους site). Από εκεί, μπορείτε να δείτε στην ένδειξη retailers ή where to buy ή stockists, από που μπορείτε να κάνετε τις αγορές αυτών των προιόντων κι έτσι να πετύχετε ενδεχομένως την τιμή που σας εξυπηρετεί.

2. Τα αντικείμενα που βρίσκονται στην κατηγορία MADE BY KANIMA και αφορούν σε χειροποίητες κατασκευές από μαμάδες που συνεργάζονται μαζί μας, πωλούνται προς το παρόν τηλεφωνικά και σύντομα από το KANIMA στο ETSY( θα σας ενημερώσουμε σχετικά).
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραγγείλετε κάτι από αυτά στο μεταξύ, θα φτιαχτεί στα μέτρα σας και θας αποσταλλεί με αντικαταβολή ή αν το θέλετε, θα έρθετε να το παραλάβετε προσωπικά.

3. Σχετικά με τις βαπτίσεις, τα πάρτυ (όλων των ειδών) ή ειδικές κατασκευές που επιθυμείτε, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα προσωπικό ραντεβού, προκειμένου να σχεδιάσουμε μαζί τα events  αυτά.

4. Σας παρακαλούμε θερμά, όταν κάνετε reblogging θέματα μας, να μας δίνετε ένα credit με link στο blog μας.


Για οποιαδήποτε απορία, βοήθεια κλπ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο kanimabymom@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου