Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

9.12.11

Concept Cupcakes Giveaway!

Τα Concept Cupcakes δημιουργήθηκαν από την Νάντια Δαμίγου πριν από δύο χρόνια! Οι σπουδές της στην γραφιστική, η φαντασία της και τα ευλύγιστα δαχτυλάκια της, την καθιστούν ικανότατη στο να ζαχαροποιεί όλες σας τις ιδέες! Από τούρτα μέχρι cupcakes,  από ζώα μέχρι ξαπλώστρες! Η Νάντια θέλει να την γνωρίσουμε καλύτερα! Της αξίζει γιατί αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν μπορεί να καλουπώσει σε μορφή ζαχαρόπαστας! To KaNiMa, στα πλαίσια του tailor made, θα συνεργαστεί μαζί της σε διάφορες εκδηλώσεις που έχει αναλάβει κι έτσι περήφανα σας παρουσιάζουμε δείγματα από την δουλειά της!
















Το Kanima και η Νάντια καλούν σε "γλυκό" διαγωνισμό κλήρωσης, για 24 cupcakes με σχέδιο της επιθυμίας σας, όσες/όσοι είναι και όσοι/όσες γίνουν μέλη στο blog και αφήσουν ένα σχόλιο! Για γενέθλια ή για όποιο event πρόκειται να διοργανώσετε, προσφέρετε "μπουκίτσες με concept". Ο διαγωνισμός λήγει ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Για περισσότερες εικόνες από δημιουργίες της Νάντιας εδώ!

13 σχόλια:

  1. τέλεια τα cupcakes της Νάντιας,ολοζώντανα ,θες να μπεις στην οθόνη να τα φας! και φυσικά μπράβο κορίτσια του KaNiMa για την τέλεια ιδέα σας ,όπως πάντα! καλή επιτυχία σε όλες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να μην υπάρχουν αυτά όταν ήμουνα μικρή; Τώρα δεν θα τολμούσα να τα φάω! Να τα στολίσω θέλω!!! Μπράβο σου Ναντιάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχω ήδη υπόψιν! Είναι τέλεια! Ας πάρουμε λοιπόν μέρος στο διαγωνισμό!
    Φιλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΜΜ ειναι τελεια!Λυπασαι να τα φας!Ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω μια αδυναμία σε αυτά τα κεκάκια!όμως τόσο όμορφα στολισμένα, πώς σου κάνει καρδιά να τα φας; συγχαρητήρια Νάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στη δημιουργο εχει πολυ φαντασια!και εκτος απο εμφανιση ειναι πολυ ωραια και στη γευση!τα εχω δοκιμασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτός από όμορφα είναι και πεντανόστιμα !!! Marinoula.etsy.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένες μας,ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Οσες θέλουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με το σχόλιο τους, πρέπει να είναι μέλη του blog! Φιλιά σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χμμμμ...προσπαθώ να καταλάβω τι να κάνω για να γίνω μέλος του blog! Μια βοήθεια? Έκανα follow - δεν αρκεί? Πρέπει να έχω λογαριασμό google?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. An eheis kanei follow sta networked blogs den hreiazetai na kaneis kati allo. apla grapse to onoma sou gia na xeroume poios/poia eisai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι υπέροχα!Μιάμ!!!!!!Είμαι ήδη μέλος!!
    Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή