Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

6.4.12

Οι KaNiMa πειραματίζονται!

Στα πλαίσια της κρίσης αλλά και της καλλιτεχνικής ανησυχίας, συζητήσαμε μεταξύ καφέ, παιδιών κλπ και είπαμε να πειραματιστούμε με την ανακύκλωση των ρούχων των μικρών μας και συγκεκριμένα με του Νικόλα. Η Ελίνα μάζεψε όσα ρούχα δεν έκαναν πια στον Νικόλα, αγόρασε 2 μπλουζες λευκές μακριμάνικες, ζαλώθηκε και ήρθε να δοκιμάσουμε την ρουχο-ανακύκλωση!


 Κάποια ρούχα, τα παιδιά μας τα λιώνουν. Είτε γιατί είναι δικά τους αγαπημένα, είτε γιατί αρέσουν σε εμας πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα είναι, μετά από χίλια πλυσίματα και κακουχίες στα πάρκα, να μην είναι άξια μεταβίβασης σε άλλα παιδιά. Η λογική ήταν, ότι πριν τα εξαφανίσουμε από προσώπου γης, να κόψουμε τα καλύτερα σημεία τους και να τα αποθηκεύσουμε για περαιτέρω χρήση. Στάμπες, γιακάδες ή τσεπούλες με χαρακτήρα, κουκούλες κλπ, με έντονα χρώματα ή σχέδια, μπορούν πολύ όμορφα να στολίσουν μια σκέτη, πάφθηνη μπλούζα και να την κάνουν ξεχωριστή.


Και για να κάνετε ένα peek στα εν οίκω...


Δύο στους τρείς άντρες είναι ΑΕΚ. 







Το αποτέλεσμα ήταν αυτό!


Με μία οδοντόβουρτσα σπαστή χειρός βγάλαμε το πατρόν για τους αγκώνες και κόψαμε το καρουδάκι από ένα πουκάμισο. Η τσέπη στο κέντρο εγινε από το μπροστινό μέρος μιας μπλούζας. Το σχέδιο στον ώμο ήταν μέρος στάμπας μίας μπλουζας του  Ζαρα. Συγκεκριμένα είναι τα ακουστικά μίας μαιμούς αεροπόρου!



Εδω όλα τα στοιχεία είναι από 3 διαφορετικές μπλούζες και πατελόνια.

Οσο πιο έντονη είναι η βάση, τόσο πιο καλό είναι το αποτέλεσμα. Αν βρείτε σε κάποιο κατάστημα, μπλουζάκια σε τριαδες ή τετράδες(καμιά φορά έτσι τα πουλάνε) σκέτα, μονόχρωμα ή με ρίγες, αγοράστε τα και αλλάξετε τους τα φώτα :-)!
Παρόμοιες παρεμβάσεις μπορείτε να κάνετε σε μπουφάν, πατελόνια κλπ.

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει. Εχετε: γλυτώσει χρήματα, συμβάλει στο περιβάλλον και δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό με αναμνήσεις! 


3 σχόλια:

  1. Πολύ μας αρέσει αυτή η ιδέα σας!
    Όμορφη και δημιουργική.
    Επίσης χρήσιμη για τα μπαλώματα στα παντελόνια των αγοριών κυρίως. Ο γιός μου-5χρονών, όλο τρύπια παντελόνια μου φέρνει τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή