Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

10.5.12

Μπάνιο με προστασία!

Ολες μας έχουμε βιώσει την ταλαιπωρία και το αγχος με τα μικρά μας στην παραλία. Βάλε αντηλιακό, έλα στην σκιά, καθάρισε την άμμο που έχει κολλήσει με το αντηλιακό κι έχουν γίνει ΕΝΑ. Ξύπνα στις 5 το πρωί για να πας στην θάλασσα για να έχεις φύγει στις 11 κλπ κλπ. Για να μην καούν, πρέπει να παίξουν λίγο, να κολυμπήσουν λίγο, γενικά να το ευχαριστηθούν λίγο. Αν και δεν λύνει όλα τα προβλήματα, ένα ολόσωμο μαγιό κι ένα καλό καπέλο μπορεί να τους χάριζε λίγη ώρα παραπάνω και κυρίως θα λειτουργούσε σαν ηρεμιστικό σε εμας.

Ψάχνοντας να βρούμε τέτοια μαγιό στην Αθήνα, δυσκολευτήκαμε. Κοινώς δεν βρήκαμε. Οποιος έχει βρεί, να μας το πεί, για να ενημερώσουμε κι εμείς αντίστοιχα τους αναγνώστες μας.

Στην μακρινή Αυστραλία, εκεί που ο κόσμος κάνει μπάνιο 365 μέρες τον χρόνο, αναγκαστικά έχουν απο ὄλα. Εκτός του ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες, εφευρετικότερες αγορές γύρω από το παιδικό, ειδικότερα στα θέματα θάλασσας έχουν τα πρωτεία.


Μία από τις πολλές εταιρείες είναι η OZ SWIMWEAR, η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία από απλά μαγιό αλλά και κυριολεκτικά ΟΛΟΣΩΜΑ. Το ύφασμα των οποίων περιέχει ηλιοπροστασία, είναι ελαστικό και άνετο. Καλύπτει ηλικίες, από βρέφη εως εφήβους.













3 σχόλια:

  1. Μια συμβουλή απο μιά γιαγιά, αφήστε λίγο τα παιδιά χωρίς προστασία απο τόνους αντηλιακό, απο μπλούζες, απο ολόσωμα μαγιώ.Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να πάρουν ότι χρειάζονται τα παιδικά οστά απο τον ήλιο που θα τα προστατεύσει απο σκολιώσεις κλπ προβλήματα των οστών.
    Ρωτήστε και τους παιδιάτρους, θα σας πουν για την βιταμίνη D, την ονομαζόμενη βιταμίνη του ήλιου.
    Μην φοβάστε τον ήλιο, να φοβάστε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Το καπέλο βέβαια είναι απαραίτητο και μέσα στη θάλασσα.
    σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Γιαγια Μαρία,

    Ετσι είναι όπως τα λες. Το θέμα αφορά στην υπερβολική έκθεση. Οταν πηγαίνουμε στην θάλασσα, δεν πηγαίνουμε για μισή ώρα ή μία, εκτός βέβαια από εκείνους που έχουν την πολυτέλειανα μένουν δίπλα στην θάλασσα. Εχοντας μιλήσει με παιδοδερματολόγο, τα πράγματα έχουν αγριέψει, άσχετα με την μερική βελτίωση που έγινε τα τελευταια 5 χρόνια στην τρύπα του όζοντος. Επειδή οι περισσότεροι γονεις οργανώνουν ημερήσιες εξορμήσεις στη θάλασσα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΓΙΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή