Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

27.6.12

Lilaboo!

Επιτέλους ένα Ελληνικό e-shop με εναλλακτικές προτάσεις. Πολλά από τα προιόντα του βρίσκονται σε παλιές μας αναρτήσεις και χαιρόμαστε πολύ που τώρα όλες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά! Το lillaboo παρουσιάζεται:


Φιλοδοξούμε, από την αρχή της δημιουργίας της LILAΒΟΟ, να προσφέρουμε στα Ελληνόπουλα αυτό που δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά, παπουτσάκια από μαλακό δέρμα σε τιμές πολύ προσιτές, που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν να περπατούν σωστά.

Όλα τα προϊόντα μας είναι Ευρωπαϊκά, κυρίως Γαλλικά και προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα η οποία παραμένει πάντα υψηλή. Είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, κατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν από την στιγμή της γέννησης.
Τα προϊόντα μας είναι ολοκαίνουρια στην αγορά και έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα χάρη σε μας! Μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω διαδικτύου ή ακόμη να κάνουμε μια επίδειξη για σας και τους φίλους σας στο σπίτι σας.


Το highlight είναι τα τρομερά DEGLINGOS τα οποία λατρεύουμε κι έχουμε προμηθευτεί στο παρελθόν. Αυτό που προσέξαμε είναι οι τιμές σε σχέση με άλλα καταστήματα. Συγχαρητήρια!
Σας ευχαριστούμε.











http://www.lilaboo.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπήκα, τα είδα! Τα παπουτσάκια είναι φοβερά! Αν και λεχω κορίτσι, μου άρεσαν και τα αγορίστικα σχέδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή