Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

7.7.12

Τελικά το κουτί το παίρνει....! Αποτελέσματα διαγωνισμού!



Αγαπημένες και Αγαπημένοι,

Από τα βάθη της καρδιάς σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή στον διαγωνισμό μας, για τα πολύ γλυκά σχόλια που εμψυχώνουν τις προσπάθειές μας, μιας και το KaNiMa  δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη κι έχει σκόπο να την δίνει πίσω.

Βάζουμε τα δυνατά μας να φτιάχνουμε πράγματα που θα σας ικανοποιήσουν είτε αφορούν σε παραγγελίες είτε σε διαγωνισμούς.

Να ξέρετε ότι μας συγκινείτε με την υποστήριξη και ελπίζουμε σε αυτήν στο μέλλον γιατί την έχουμε πολύ ανάγκη για να συνεχίσουμε στην δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι.

Αυτό το δωράκι λοιπόν θα έρθει πακέτο με όλη μας την θετική ενέργεια και όλη την αγάπη, ευχόμενες να το ευχαριστηθεί το παιδάκι πάνω απ'όλα!


Ο Νικόλας, μόνος του αυτή την φορά, διότι οι άλλες δύο σουρτούκες πήγαν διακοπές, τράβηξε το μαγικό χαρτάκι.


Και το όνομα αυτης Proserpina! Κατά το Περσεφόνη; Δεν ξέρουμε. Μας δήλωσε όμως ότι περιμένει παιδάκι τώρα τον Ιούλιο! Δώρο για τα γεννητούργια λοιπόν από τις μαμάδες του  ΚaNiMa! Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά!


Παρακαλούμε την νικήτρια να μας στείλει ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας μας για να κανονίσουμε την παραδοση του κουτιού. Η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.


Επι τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον στενό μας συνεργάτη Γιώργο Καλαθά για την ξυλοκατασκευή και το ταπετσάρισμα της δημιουργίας μας. Εχουμε ήδη σχεδιάσει αρκετά πραγματα τα οποία θα επιμεληθεί ο ίδιος τεχνικά στο μαγαζί του! Θα τα δείτε σύντομα!

Σας περιμένουμε για βαπτίσεις, πάρτυ και σε ότι μπορούμε να φανούμε χρήσιμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου