Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

5.11.12

Κου- κου-βα την τύχη σας!

Πέρασαν οι μέρες κι επιτέλους αυτές οι εκκεντρικές και γλυκιές υπάρξεις που έχουν παρεισφρήσει στις ζωές μας και μας έχουν πάρει τα μυαλά, αντί να πάνε να κάτσουνε σε κανά κλαδί 'κει πέρα... θα πακεταριστούν πάραυτα και θα πάρουν τον δρόμο τους για το σπίτι των...αγωνια...ξανά αγωνία...και λίγο σασπενς...ακόμα; Μας έσπασε τα νεύρα η Μάνια και η Καλλιόπη στο τράβηγμα του κλήρου. Δύο φορές έπεσε κάτω το μπολ με τα χαρτάκια και γέμισε ο τόπος. Τα μαζέψαμε όλα, μην ανησυχείτε! Νικήτριες οι: Ευη και Guru!


Αγαπητές κουκουβαγιομάνες, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε αμέσως με την εκτροφέα των χρωματιστων αυτών πλάσμάτων προκειμένου να σας τα αποστείλει!

Με την αφορμή, θα θέλαμε να υποστηρίξουμε δημοσίως την Αθηνά για το ζόρι που τράβηξε με την οικιοποιήση των δημιουργιών της από μία "κυρία". Πολλά ειπωθηκαν για την παρθενογέννεση και όντως δεν υπάρχει, από τη εποχή του πηλού και μετα.

Αλλά, όλοι εμείς που κυκλοφορούμε στα blog και κολυμπάμε στα ίδια νερά, αν δεν είμαστε ικανοι να ξεχωρίσουμε από μόνοι μας, ας σταματήσουμε να ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει πατώντας στον κόπο και την αξιοπρέπεια κάποιου άλλου! Ενα ρημαδολινκ, μία αναφορά ψυχρή έστω, μία κουβέντα στο άτομο που μας ενέμπνευσε, στο blog που είδαμε την ιδέα και την ξεπατηκώσαμε, δεν βλάπτει. Ισα-Ισα, εμπνέει εμπιστοσύνη στον αναγνώστη μας.

Αν πάλι, ο σκοπός είναι η πελατεία, τότε δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να προστατευτεί από κανέναν.

6 σχόλια:

  1. ααααααααααααααααα κέρδισαααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κορίτσια!!!!!!!!!!!!! θα τις παραλάβετε πολύ πολύ σύντομα!!!! Στείλτε μου στο athinakarg@hotmail.com τα στοιχεία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαζή ερώτηση..που φαίνεται ποιοι κέρδισαν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κείμενο της ανάρτησης, αναγράψαμε τα όνόματα των τυχερών! Ευη και Guru!

      Διαγραφή
  4. Μπραβο κοριτσια παντα τυχερες!!!!!Φιλάκια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στους νικητές και καλή συνέχεια σε όλους:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή