Είναι οκ να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενο της έρευνάς μας, σας παρακαλούμε όμως να βάζετε link του source.

ΚΑΝΤΕ CLIK ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΛΕΞΟΥΛΑ!

15.12.12

Giveaway to come! Μαμά και κόρη!

Δεν ξέρω πόσος καιρός πάει απο τότε που πρωτοείδαμε τις δημιουργίες της Αννας-Μαρίας και πόσος καιρος έχει περάσει από τότε που είχαμε πρωτοσυζητήσει για αυτό το giveaway.

Είναι όμως γεγονός ότι καμία γυναίκα δεν πρέπει να στερηθεί αυτά τα καταπληκτικά κοσμήματα.


Αρχικά όμως θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τον άνθρωπο πίσω από αυτές τις δημιουργίες.
Η Anna-Maria Lambert, 31 ετών σήμερα, ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες σε πολύ μικρή ηλικία. Γεννημένη στην Κολομβία, πολυταξιδεμένη κατέληξε στην Ελλάδα και μάλλον στέργιωσε εδώ, αφού οι Ελληνικές ρίζες της, υπερίσχυσαν κατα πολύ αυτών της Κολομβίας και Ζηλανδίας!
Ναι, είναι ένα multi-culti πλάσμα, πολύ γλυκό, που λατρεύει αυτό που κάνει και τις αξίζουν συγχαρητήρια για το ταλέντο, που ευτυχώς για εμάς, δεν άφησε ανεκμετάλλευτο!



Σπουδασε  visual arts και media, εξειδικεύτηκε όμως στον κινηματογράφο. Παρ'όλα αυτά το μετάξι και το μαλλί, είναι αυτά που τις επιτρέπουν να εκφράζεται δημιουργικά. Ολα της τα υλικά είναι φυσικά, υποαλλεργικά, εξαιρετικής ποιότητας. Τα κοσμήματα κατασκευάζονται σε pet-free environment. Σε περίπτωση που σας αρέσει κάποιο κομμάτι της, είναι ανοιχτή στο να το προσαρμόσει στα χρώματα που προτιμάτε.


Την ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας τιμά με την παρουσία της στο KaNiMa και το giveaway της είναι μοναδική ευκαιρία!
Μία μαμά και η κόρη της, θα μπορέσουν να κερδίσουν το ίδιο κολλιέ για να κυκλοφορούν ασορτι! Ολα αυτά βέβαια με το νέο έτος! Αρχές Γενάρη, stay tuned για το υπέροχο giveaway!
Περισσότερες δημιουργίες της εδω!


2 σχόλια:

  1. Τι τύχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι πανέμορφα αυτά που φτιάχνει.!!!!!!!!!!!!!Μπράβο κορίτσια.!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία σε όλους.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή